Mine bedste kogebøger

Hvad skal vi have at spise, og hvordan er det lige, vi gør?
God mad let at lave” var én af mine studiebøger, da jeg læste til husholdningslærer. En god og meget pædagogisk opslagsbog, der altid har svaret. Nu har vi endda to udgaver, da min første er mere 22 år gammel og godt slidt. Heldigvis opdateres den og udgives stadig. Den sidste, jeg købte, er fundet i Netto til en hund, så lad boghandleren beholde sin dyrere udgave, hvis du kan vente på et godt tilbud…!

En hund var også var jeg gav for den første salatkogebog, og senere har jeg suppleret med de to efterfølgende bøger:
Suveræne salater og brilliante buffeter
Dette indlæg blev udgivet i Bøger. Bogmærk permalinket.

3 svar til Mine bedste kogebøger

 1. Pia siger:

  Kender så udmærket “God mad let at lave” – den er et must i ethvert hjem. Måske sammen med Tørsleffs Husmoderservice (rød, blå, gul, grøn og hvid)? De suveræne salater bør jeg nok ønske mig. Der kommer altid sådan nogle spændende og lækre salater fra din side, når vi holder “madtræf”

  Like

 2. Anne siger:

  Her er vist gaverne til Eddie??

  Like

 3. Mette siger:

  Yes, jeg går også stærkt ind for Tørsleffs grønne syltebog! Minder mig for øvrigt om, at vi er løbet tør for solbærmarmelade…Godt, der stadig er et solbærlager i fryseren.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s