Baby er i bedring!

Ovenpå forvoksede tandspidser, knækkede fortænder og indlæggelse på dyrehospital er Baby i bedring. Det er ikke nemt at spise kaninmad, når man mangler tre fortænder, men vi fandt på en løsning.: Kaninfoder opløst i sukkervand, så var den der! Heldigvis gror kanintænder med ca. 1 cm. per måned, så der kommer snart nogle nye, som han kan bruge til fuldkosten.
Dette indlæg blev udgivet i Familie. Bogmærk permalinket.

4 svar til Baby er i bedring!

 1. Anne siger:

  HVor er baby dog en køn kanin. Godt han er i bedring…tænk at tænderne vokser ud igen, det var der nok mange af os to-benede der kunne tænke sig:-)

  Like

 2. Mette siger:

  Baby er søn af Zulu(moder) og Basse(fader), som begge stadig bor hos os. Vores erfaring er, at hankaniner bliver mest tamme; der er ikke noget så hyggeligt som at arbejde i haven sammen med en kanin, der lige skal snuse og hjælpe med at grave. Ind i mellem er vi ikke helt enige om, hvilke planter, der skal blive stående og hvilke, de skal ædes.!!!

  Like

 3. Anne siger:

  Sig det ikke til Eddie, for hvis du gør:-) vil vi have haven fuld af kaninerHvordan har Bjarnes helbred det mon i dag…talte med Jesper, han er ved at være ovenpå hihi

  Like

 4. Mette siger:

  Jo tak, efter en dags rekreation genfandt han sit eget jeg.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s