Drageløberen

Jeg fandt dette indslag på Politikens hjemmeside:

Skrevet af Michael Bo 10. Dec 18:16
I hast: jeg er lige kommet ud af en biografsal, hvor jeg har smugkigget ‘Drageløberen’ (’The Kite Runner’), Marc Forsters film over Khaled Hosseinis bestseller om drengeliv i Afghanistan i årene op til Sovjets invasion, Talebans magtovertagelse og amerikanernes efterfølgende indrykning. Filmen får dansk premiere i januar, men fredag tager jeg til London og interviewer instruktøren og den voksne hovedrollespiller. Og
så må vi se, om den rydder bordet ved
Oscaruddelingen til foråret.
Bogen var god, så mon ikke også filmen er?
Dette indlæg blev udgivet i Bøger. Bogmærk permalinket.

Et svar til Drageløberen

  1. Anne siger:

    den film glæder jeg mig til at se, hvor var bogen dog god..

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s