Teenagemødre kommer også i søvnunderskud

Åh, der er ikke noget så hyggeligt som at blive overmandet af trangen til en middagslur! Behovet var ekstra stort forleden efter et par sene nattetimer, som skyldes husets teenagesøn – eller moderens bekymring og omsorg for samme.

Morten var en hverdags aften taget til koncert i København og vendte hjem med et MEGET sent tog. Han sms’ede løbende om sin hjemtur, og da sidste sms indløb kl.1.18 med meddelelsen om, at nu var han på stationen og påbegyndte gåturen hjem over markerne til Lynge, kunne jeg falde til ro – et sekund eller to! Nej! Gåtur i mørket, det kunne jeg nu alligevel ikke byde ham!

Ud af sengen og ned i bilen iført natøj og sutsko; afsted til stationen, men forgæves: Der var ingen Morten! Vejene lå hen i mørke på dette tidspunkt af døgnet, men jeg var sikker på, jeg havde set alle steder.

Der var ikke andet at gøre, end at vende om og køre hjem igen.

Hjemme igen så jeg lige ryggen af en træt ung mand forsvinde ind på sit værelse. Han var kommet hjem i sikkerhed!

Næste dag, noget søvnig, men i lidt mere vågen tilstand, kunne jeg efterrationalisere nattens begivenheder. Der måtte være gået mere end et sekund eller to fra sidste sms og til, jeg reagerede. Jeg har sikkert slumret ca. 10 minutter, før jeg reagerede, og dette var nok til, at den unge mand var nået næsten hjem. Vi mødte bare ikke hinanden derude i mørket!
Dette indlæg blev udgivet i Familie. Bogmærk permalinket.

Et svar til Teenagemødre kommer også i søvnunderskud

  1. Anne siger:

    Åh Mette sikke en nat….Kan nu godt forstå du ville hente ham, det er en lang mørk vej fra station til jer…sov godt.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s