Hurra for den dårlige smag!

Mamma Mia for en film!
Den gjorde mig “glad i låget”, som anmelderen i min avis udtrykker det. Egentlig er jeg ikke ABBAfan og havde svoret, at en film som denne er ren økonomisk spekulation, som jeg ikke ville spilde min tid på. Blev så alligevel lidt nysgerrig og tog i biffen sammen med Mathilde, og begge havde vi en herlig aften foran biograflærredet. Der var det hele: Skuespil med et selvironisk glimt i øjet, musik, der vækkede minder fra kassettebåndoptagerens tid og dans, der fik egne ben til at spjætte. Jo, vi morede og hyggede os, og vi var bare så glade i låget, da vi forlod biffen.

Med disse gode vibrationer i kroppen vælger vi at tage Politikens anmeldelse, som ren underholdning. Ord som “tåkrummende” og “pinsel” må være en ironisk udtryksform, eller er der noget, jeg har misforstået?

Dette indlæg blev udgivet i Fritid. Bogmærk permalinket.

Et svar til Hurra for den dårlige smag!

  1. Anne siger:

    skidt med andres mening, bare man selv har haft en god oplevelse… jeg nynner ABBA melodier endnu 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s