feriesouvenirs

Er det lidt mærkelige souvenirs, jeg falder for, når jeg er ude at rejse?

For mange år siden, da jeg var teenager, købte jeg et sæt gennemsigtige frakkeskånere til min cykel – i Holland selvfølgelig! Flere år senere blev de sidste feriepenge brugt til en havenisse, da vi krydsede grænsen fra Tjekkiet til Tyskland, og på det seneste faldt jeg pladask for den orangefarvede fyldepen hos en boghandler i Berlin.
Falder du også for sære minder på dine rejser?

Dette indlæg blev udgivet i Berlin. Bogmærk permalinket.

Et svar til feriesouvenirs

  1. Anne siger:

    ja, købte engang en tepotte på fødder med tilhørende sukkerskål, der sad med benene over kors…tepotten findes vist endnu
    🙂
    ror du med mandag??

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s