New York Day Four

Dagen, hvor vi nåede to museer, et voldsomt regnvejr, italiensk mad både til frokost og aftensmad og en spadseretur på Brooklyn Bridge ved nattetid. Jo, tak vi var godt trætte, da vi kom i seng over midnat!

Sjovt var det på MOMA (Museum of Modern art) at gense genstande fra matriklen derhjemme. Det er nu hverken værker af Dali, Matisse eller denne bil, vi har derhjemme, men Alfi kuglekanden, saftevandskanden fra Ittala og et par af de danske møbelklassikere. Et meget spændende museum for al slags moderne kunst.

DSC_0316American Museum of Natural History stilede vi straks efter blåhvalen, som én af os vist havde læst om (eller måske har set i filmen Night at the Museum). Det imponerende dyr “svømmede” i en kæmpe hall badet i blåt lys fra vinduerne foroven, og man fik indtryk af at være i vandet under den.DSC_0389

DSC_0386

Som alle steder i denne by er alting HUGE, så når der skal udstoppes dyr, så laver man en flok. Overvej lige mængden af kapok, der skal i sådan en samling elefanter?

DSC_0383

Vi tilbragte så lang tid på museet, så vi efterhånden udviklede dyrekarakteristika. Morten var stærkt mærket efter en tur hos antiloperne på den afrikanske savanne.

Efter lækker, italiensk middag i Little Italy begav vi os ud for at finde fodgængerstien til Brooklyn Bridge. Det var sent, og vi skød genvej gennem et nattelukket og temmelig spooky China Town! Vi endte med at tage en Yellow Cab over broen for at blive sat af på Brooklyn og gik tilbage mod Manhattan. Fantastisk udsyn fra broen ind mod Manhattan kl. 00.30! Det er rigtig nok: New York sover aldrig!

Dette indlæg blev udgivet i Fritid, New York. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s