New York Day Eight

Morgenmad på hotellet og af sted med Subway til Brooklyn. Stod af lige ved broen på Brooklyn Heights og fik en fantastisk udsigt til The Manhattan Sky line. Vandrede hen ad promenaden, holdt øje med turisthelikopterne, der lettede og landede ovre på Manhattans sydspids, kunne se Statue of Liberty og beundrede de dyre og spændende lejligheder langs promenaden.

DSC_0883  DSC_0858 Tænk lige at bo her med udsigten over promenaden over på Manhattan.

DSC_0872

Skiftede retning og ville mod Williamsburg – et boligkvarter med spændende Vintage butikker, men opgav den lange gåtur derud. Gik i stedet en tur op ad shoppinggaden på Brooklyn, hvor vejarbejde gjorde det både svært at høre og komme frem. Mindst hver anden butik forhandlede sneakers (Footlockers bl.a.), og der var også ganske mange frisører med specialer i “afrikanerkrus” og flatcutfrisurer. En helt anden stemning end shoppingområderne på Manhattan, og jeg følte mig hensat til mine teeanageår i Mbabane, hvor hovedgaden og butiksudvalget også så sådan ud.

DSC_0538

Efter frokost og kaffe skiltes vi i en fotogruppe (B) og en shoppegruppe (M,M g M) og mødtes igen på hotellet først på aftenen til en lille lur.

Aftensmaden shoppede vi i en Amish Shop på 9th Avenue og spiste på et nærliggende ”public area” med borde og stole samt fri Wifi. 

DSC_0964

Dette indlæg blev udgivet i Fritid, New York. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s