New York Day Nine

Morgenmad i amerikansk diner med udsigt til politibetjent til hest i færd med at udskrive parkeringsbøder på fortovet lige udenfor vinduerne.

Efter morgenmad af sted til Rockefeller Centre for at opleve “Top of the Rocks”. Sikke en udsigt over New York!!! Denne gang i dagslys, og vi kunne se endnu flere steder, end vi kunne fra “Empire” forleden aften. Elevatorturen op og ned til 70. etage foregik i halvmørke med lysshow i loftet, der var gennemsigtigt – uha!

DSC_1049 

Efter turen på “Top of the Rocks” hentede vi badetøj på hotellet og begav os mod Central Park, hvor vi spiste frokost (take Away – meeeget lækkert!!). Efter maden begyndte vi gåturen mod nord til swimmingpoolen, men måtte kapitulere. Vi havde undervurderet afstanden fra parkens sydlige indgang til den nordlige ende oppe ved Harlem. Der er heldigvis aldrig langt til transport i denne by, så  ud af parken og ind i en Yellow Cab og af sted til pølen.

DSC_1038

Central Park set fra Rockefeller Centre. For enden af parken – mod nord – ligger Harlem og vores svømmepøl.

En tur i swimmingpool i New York skulle vise sig ikke at være helt enkel: Der skulle medbringes egen hængelås. Det var gratis at bade, men der var krav om hængelås på tøjskabet.  At vi kun skulle bruge skabene til vores svedige tøj var ingen undskyldning, så vi måtte afsted til “hængelåsbutikken” alias “Harlem Deli”. Vandet var dejligt svalende, og vi svømmede sammen med Harlems børn og unge overvåget af flere livreddere samt en politibetjent.  

Dette indlæg blev udgivet i Fritid, New York. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s