Efterårsferie

Uhhmm, med en hel uge til rådighed, er der jo ingen grænser for, hvor meget man kan at få lavet….
Lørdag: Lagde hus til rokvindernes slutpåsæsonenfrokost i herligt selskab.
Søndag: Flyttede vores soveværelse fra husets østfløj til nordvestfløjen. Mindre plads, men MEGET hyggeligt. Imens malede far og datter det tomme soveværelse, så det kan gøre det ud for teenageværelse de næste tre(?) år.
Mandag: Flyttede min garderobe, mens far og datter forsatte malearbejdet. På grund af møjvejr sidst på dagene, måtte vi aflyse dagens roning. (ØV!)
Tirsdag: En tur til Ikea med hele familien. Indkøb af dit og dat til lejlighed på Christianshavn samt de nye værelser i Lynge. Utroligt, hvad man kan få for sine penge i Ikea! Snuppede middagen på Loppen på Christiania og tog på Gasværket til “Come together”. Super forestilling!
Onsdag: Syede forhæng til nye garderobeskabe og hang ud sammen med familien foran tv.
Torsdag: Slappede af.
Fredag: Storindkøb og tog herefter på støvlejagt til Næstved og fandt et par meget laaaaaange støvler! Gæt hvilken farve. Næstved er i øvrigt en spændende shoppingby, når det gælder fodtøj.
up a tree støvlerLørdag: Har lavet mad og får besøg af gammel skoleveninde, Karen. Vi skal grille lammekølle og smage verdens bedste salat. Glæder mig til gensyn.
Søndag: Ja, så langt, er jeg endnu ikke nået, men jeg ved, der venter et par timers skoleforberedelser til mandagens engelskundervisning. Satser på surt vejr, så går det nok lidt lettere.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s