Der står en skade på mit spisebord

 

fra mobilen 24.12.2010 024Der står en meget livagtig strandskade udformet i træ og ståltråd på mit spisebord. Fuglen er fundet på årets Kongskilde marked, og det var svært at vælge lige netop den. Alle de andre fugleracer var lige så livagtige.

fra mobilen 24.12.2010 016   fra mobilen 24.12.2010 018Fuglekunsteren hedder Hall Thiman og bor i Skælskør (hvis også du skulle få lyst til en fugl på bordet). Min næste fugl skal være en solsort med knaldgult næb.

Dette indlæg blev udgivet i Dyr. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s