Undergrundsteater

Bühne teaterfestival

“Eksplosion af scenekunst, der tør gå helt tæt på! “ Vi har sikret os billetter til forestillingen Karrussel:

Morten Buhne festival

Fra programmet:

“Er forelskelsen en gave – eller en sygdom?

Oplev en anderledes kærlighedshistorie, der bringer dig ind i en verden af afmagt, intenst begær og forbudte tanker. I Karrusellen følger vi to menneskers rejse fra spirende forelskelse til rasende jalousi. Vi bliver vidner til deres desperate kamp for at tøjle de indre drifter, i håbet om at opnå kontrol over deres egen tilværelse.

Kærlighed, vrede og begær bliver redskaber, som de to karakterer bruger til at opnå maksimal lykke på deres rejse med og mod hinanden – hvor de stilles overfor spørgsmål, som får dem til at tvivle på, hvem de er og hvor deres forhold til hinanden fører hen.

Thor og Rosa sætter perfekte drømmebilleder op for, hvordan deres samliv bør fungere – og kommer ud for skuffelse på skuffelse, når virkeligheden ikke lever op til deres forventninger. Gennem humor, ærlighed og fysisk, illustrative billeder, sætter Karrusellen lys over to menneskers individuelle kamp for at finde sig selv og hinanden.

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s