Fødselsdage på matriklen

På søndag runder familiens yngste den myndige alder, der giver adgang til både kørekort, SU og stemmeret. Det er næsten ikke til at forstå, at den lille trunte allerede nu er klar til langtidsfravær fra mor og far og taler henført om sommerferie, Interrail og Sydeuropa. Der er heldigvis  laaaaang tid til sommer, og indtil da nyder vi hendes selskab i fulde drag. Pakkerne er næsten klar, og den vigtigste af alle har været indkøbt for længst. Pakken er firkantet og kan bruges i køkkenet – mere vil jeg ikke afsløre nu.

Mathilde filter

Dette indlæg blev udgivet i Familie. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s