Kan du parallelparkere? Respekt!

I mit nu snart 50 årige liv er det lykkedes mig kun at lave ganske få parallelparkeringer – nemlig da jeg for mange år siden tog køretimer. Det var ikke så nemt, og jeg åndede lettet op, da motorsagkyndig glemte eller sprang denne diciplin over til køreprøven.

Med bopæl i provinsen er parallelparkering efter min mening en helt unødvendig kompetence, for der findes jo altid en anden mere parkeringsvenlig plads et eller andet sted i nærheden…hehe.
Så derfor, stor respekt til den kvindelige bilist, der i fredags parallelparkerede i byens hovedgade, og som ikke lod sig slå ud, da bilen bagved hende prøvede at presse sig forbi. Parkeringen tog lidt tid, og køen bag de to biler blev længere og længere. Det forhindrede ikke damen i at stige ud af sin lille røde bil, stikke hovedet ind til den utålmodige bilist og give en kort besked, hvorefter hun gik tilbage til sin egen bil og fuldendte parkeringen – sådan!
Sådan vil jeg gerne være, når jeg bliver stor!

Og tjek så lige denne – hahaha:

Dette indlæg blev udgivet i Sjovt. Bogmærk permalinket.

Et svar til Kan du parallelparkere? Respekt!

  1. Pia siger:

    Fed video – hvor finder du dem dog?
    I Dagbladet (sidste uge tror jeg), havde “berthel” netop en kommentar vedr. parallelparkering. Hun var af nøjagtig samme opfattelse som dig – og mig(fnis).

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s