Augustiana – kunst i Augustenborg på Als

Augustiana Skulpturpark og Kunstcenter er et spændende sted med både kunst ude og inde. Især interessant at se moderne kunst fra Kina, og som galleriejeren Kim Nørballe fortalte, vil kinesisk kunst stige meget i værdi i de kommende år. En aktraktiv investering, hvis man altså lige har plads til en 2 meter høj myre, støbt i blank metal, eller et gulv til-loft billede af Mao malet som om, han er dækket af bobleplast. Det lyder vildt, men var faktisk meget imponerende!

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s