Tak til mine søde børn

En gang ønskede jeg mig en teaterkikkert til mine teaterture, men nu har jeg fået en ny øjenåbner. En teaterkikkert er et anvendeligt hjælpemiddel, når man som jeg konsekvent køber pladser langt bagude eller højt oppe på balkonen. “Hellere flere gange i teatret og blablabla…”
Men tænk, hvor man både sidder og ser meget bedre, når man ofrer sig en billet på parkettet, og netop dette havde mine søde børn ofret på mig. Min fødselsdagsgave blev indløst i går med Tjekovs “Mågen” i Skuespilhuset. Tusind tak for det mine søde børn! Og tusind tak for jeres selskab!

Dette indlæg blev udgivet i Familie. Bogmærk permalinket.

2 svar til Tak til mine søde børn

 1. Anita Konge siger:

  Lige et lille råd til teatergængere fra en instruktørassistent: 8. række midtfor i Skuespilhuset er klart de bedste, og en tand billigere end parket. Det er her teatrets egne ansatte får pladser til premierer osv. fordi man simpelthen kan se alt herfra:)

  Vh. kongeiaarhus.blogspot.com

  Like

 2. Mette Vang siger:

  Tak for dit råd Anita, og tak for, du læste med 🙂

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s