Velkommen

Velkommen på min nye blog “Vangsimonsen”. Dette er ikke en ny blog, men blot en fortsættelse af min gamle blog “Moders mad med mere”.

I 2007 kom jeg ind i blogverden med bloggen “Moders mad”. Titlen relaterede til mine tanker og ambitioner om at oprette et digitalt arkiv til madopskrifter, men efterhånden udviklede jeg en trang til og et behov for at arkivere andet og mere end opskrifter. Blogtitlen blev derfor udvidet til “Moders mad og meget mere”.

Det ene ene indlæg tog det andet, og jeg skrev ivrigt især i de første år, men i de sidste par år er skriveriet nærmest gået i stå. FaceBook var kommet ind i mit digitale liv, og pludselig blev det mere interessant at kommunikere på et socialt medie, hvor statusopdateringer og meninger udveksles på kort tid. Der var fart over feltet her.

Pludselig en dag savnede jeg blogmediets langsommelige kommunikationsform, og jeg surfede en tur på min gamle blog, hvor gensynet med mine billeder, oplevelser, tanker, musik og videoer opfriskede minder om tiden, der er gået. Min blog har fungeret som fotoalbum, dagbog, klumme om stort og småt, frustrationsventil mm, og som redaktør af bloggen er det mig, der bestemmer layoutet. Bedst af alt er, at mine indlæg står helt alene uden annoncer og andre forstyrrelser på siden. Nu var det tiden til at vende tilbage til blogverden!

Med min tilbagevenden har jeg valgt at skifte bloghost, og derfor entrerer jeg i dag med bloggen Vangsimonsen på WordPress. Med WordPress ser jeg frem til at få udfordret min æstetiske sans med flere og avancerede layoutmuligheder end hos min tidligere bloghost, og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Navneforandringen til Vangsimonsen betyder ikke, at bloggen nu får et andet indhold end min gamle blog, men hvis jeg skulle have en oplevelse af at avancere til noget nyt, så måtte der også et nyt navn til.

Lad mig slutte dette første indlæg med at gentage velkomsthilsenen fra min gamle blog:

Dette er min helt egen private bagsideblog, hvor jeg causerer om stort og småt i mit liv. Alle bloglæsere er velkomne både som læsere og kommentatorer. 

Velkommen

Dette indlæg blev udgivet i Bloggeren taler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s