Græskar i hækken

I år er der blevet plads til både græskar og squash i køkkenhaven. Jeg har drevet planterne frem i drivhuset, og hen på sommeren kom planterne på friland. Der er almindelig grøn squash og som noget nyt i år, har jeg plantet mandelgræskar og pyntegræskar.

20130827-211254.jpg

De er godt nok kraftige i væksten, pyntegræskarrene! Med stængler, der øges med omkring 20cm om dagen, er de ved at være op til 10 m og på vej til mere. Stænglerne snor sig rundt i bunden af køkkenhaven, kravler op på toppen af kompostindhegningen, og nogle af dem er sågar på vej ud af haven!!

20130827-212220.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Have. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s