Camping i Lysebotten

Teltferie….ah! Campingpladsen i Lysebotten må være en af de smukkeste lejrpladser i verden. Lysebotten, en lille færgehavn for enden af Lysefjorden, en ganske lille norsk by, som tiltrækker friluftsturister fra hele verden; vandrefolk, kajakroere, lystfiskere, rapel-udøvere, faldskærmsudspringere ….mm.
Vi lå i telt med brusende vosser i ryggen, udsigt til fjord og bratte fjeldsider og et par faldskærmsspringere i forhaven.
Eneste kørevej fra Lysebotten var en køretur ad 27 hårnålesving op i fjeldet til et klippelandskab uden lige. Vejen førte bl. a. op til udgangspunktet for vandreturen til Kjerag, stenen, der er kilet ind mellem to klippevægge med 1000m frit fald under. Vandreturen op foregik ad klippevæg med kæder til hjælp, men turen op var stejl og for hård for knæene, som ikke helt var kommet sig efter Prædikestolen, så vi nøjedes med at gå halvvejs.

20130905-221240.jpg

20130905-221350.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Norge sommer 2013. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s