De første 18 km og mødet med en hippiecampsite ude midt i nowhere

Sol på en blå himmel og temperaturer lidt over 20 grader indledte første vandredag. Ikke helt sædvanligt for denne del af verden, men hvad – det måtte vi tage med! Ha ha. Med afgang fra Inverness Castle gik turen langs med River Ness i sydvestlig retning, og kort efter drejede ruten ind og opad ind i skov. Dejligt med lidt skygge!
Efter sigende er The Great Glen Walk en populær vandrerute, så det overraskede os, at der var så langt mellem, at vi mødte nogen. Der kunne gå timer, hvor vi kun var os to og naturen omkring os. Det var grøn og frodig mindfullness for sjælen!

20140731-104830-38910526.jpg

Sidst på eftermiddagen nåede vi frem til turens eneste kaffested. Hjemmegjorte skilte i skoven meldte  om”Hot Coffee 500 metres” og længere fremme “Cool beverages 200 metres”, og mens kaffetørsten blev større og større, blev vi guidet ind til Abriachan Cafe and Eco Campsite, hvor løsgående høns og sorte grise tog imod.

Thumbnail-Abriachan-DSC_0622-900x601

Bænket om fællesbordet udvekslede vi oplevelser med andre hikere og blev opvartet med mangojuice, stempelkaffe og hjemmegjort konfekt, mens Sandra, øko-lejr-chefen, underholdt med røverhistorier fra området. Campen har eget FB-site, og alle besøgende bliver fotograferet. De unge mænd på billedet er tre østrigere og en amerikaner, som var på vej i hver deres retning.  Alle fire gik med telt og fuld oppakning på ryggen, så vi følte os noget “elderly” med vores lette dagrygsække og pre-bookede guest houses; men okay, kan man ikke sige, at dér har vi også været tidligere i vores liv??

20140731-104615-38775920.jpg

Dagens tur i det kuperede terræn var gået fint, og vi havde stadig ben til spadsereturen frem og tilbage fra vores Bed and Breakfast til Loch Ness Inn en km længere nede ad vejen. Igen et herligt måltid – kulmule – og ikke at forglemme dagens whisky!

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Skotland. Bogmærk permalinket.

2 svar til De første 18 km og mødet med en hippiecampsite ude midt i nowhere

  1. Anne siger:

    Jeg glæder mig til “næste kapitel” Mette og du giver Eddie og mig blod på tanden, til at prøve noget lignende.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s