Fort William og slut på The Great Glen Walk

Næste morgen var udsigten væk!!!! Vi kunne kun lige se ud på gårdpladsen; alt andet var indhyllet i tåge og regn.

Selve ruten på 16 km ville ikke give besværligheder, men tanken om at vandre 16 km i noget, der minder om en vaskehal, kunne nok give anledning til kreative tanker over morgenmaden. Vores guest house lå i en lille stationsby – ja, faktisk havde vi spist middag aftenen før på stationen, hvor ventesalen var indrettet til en restaurant og pub “The Old Station” – så mon ikke, vi lige kunne nå formiddagstoget ned til Fort William? Jo!  At vores sidste km på turen er foregået i tog, har vi indtil nu holdt lidt lav profil med, og ferien sluttede jo ligesom heller ikke her, så der blev rig lejlighed til at indhente de forsømte km….

DSCF0607 DSCF0610

Vel fremme i Fort William 20 minutter senere fortsatte regnen (læs: brusebadet), og den ellers så billedskønne by med bjergene omkring forekom lidt trøstesløs der midt i alle de grå skyer. Når det ikke regner – og det sker en gang i mellem – kan man faktisk se, at byen ligger lige ved foden af Ben Nevis, højeste bjerg i Storbritannien.

Vi havde sikret os to dages ophold i Fort William, og første dag foregik indendøre i tørvejr på pubs og på whiskydistilleri – slàinte!

DSCF0714

Den næste dag var der udsigt til bjergene – og lidt solskin!!! -, og vi tog en vandretur langs med Ben Nevis ind i Braveheart-filmscenerne i dalen Glen Nevis. Vandreturen blev på 15 km i selskab med orkideer, floder, vandfald, får og muligvis også højlandskvæg ( de havde efterladt nogle højlandkasser på stien!).

DSCF0654DSCF0676DSCF0681DSCF0685DSCF0662

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Skotland. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s