Hogwarts Ekspressen til Mallaig

Feriens næste destination var ikke Hogwarts, men Mallaig, en lille havneby ude på vestkysten. Vi havde flottet os og booket plads på damptoget, som Harry Potters fans sikkert genkender som Hogwarts Ekspressen, og kørte de halvanden time gennem de grønne fimscener fra de potterske filmoptagelser frem til endestationen med den lille, flotte stationsbygning lige ud til havneområdet i Mallaig.

Helt som i togets unge dage kunne man købe billetter til første klasse med gardiner og lampetter ved bordene, gå i spisevogn og måske endda overraske sin ledsager med champagne, roser og chokolade. Vi holdt os nu til de billigere billetter på anden klasse, og uanset om man rejste fint eller mere beskedent, fik vi alle “fornøjelse” af sodpartikler fra lokomotivet ind gennem de åbne vinduer.

imageimageimageimage

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Skotland. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s