Til koncert med Tom Jones og slut på ferien

DSCF0996

Ferien sluttede, hvor den begyndte; vi havde en enkelt overnatning i Edinburgh – samme hostel, samme værelse med udsigt til Edinburgh Castle. Eftermiddagen og aftenen gik med at vandre lidt rundt i gaderne, lytte til gademusikanterne, få en Whisky og en Pims i aftensolen og shoppe whisky og kashmirstrik.

Det var en særlig oplevelse at blive vejledt af en bøllehatklædt, rødhåret skotte, som viste sig at være ejeren af den lille whiskybutik, og som bestemt vidste, hvad han havde med at gøre. Velvidende, at der ikke er noget at spare ved at købe whisky i  fremstillingslandet, drog vi nu alligevel af med en flaske fra det lille destilleri i Fort William. Lige netop denne whisky kan man nu ligegodt ikke finde i Sorø!

DSCF0981DSCF0969

Efterhånden som det blev aften kunne vi høre sang og musik fra aftenens koncert på slottet. Selveste Mr. Jones var kommet fra Irland til Skotland for at dele ud af “Sex bombs”, “Kiss” og “Delilah”, og selvfølgelig måtte Edinburgh Castle optræde i pink belysning den aften. Vi snuppede et par numre ude foran slotsindgangen og fik små glimt af den aldrende stjerne på scenen langt, langt væk fra gratisterne ude  foran slotsporten. Sikke en aften og sikke en ferie!

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Skotland. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s