Phu Quoc (udtales Fuuuuurk)

Om ikke mange år vil øen Phu Quoc være fuldstændig tilbygget med hoteller og resorts. Alle steder er der byggerier i gang, både hotelresorts og vejanlæg, og der vil ikke være meget autentisk Vietnam tilbage, når alt dette er færdigt. Vi er langt væk fra naturfredning og planlovgivning; her er der vist kun et, der tæller, nemlig turisternes penge!
For os er det heldigvis lykkedes at finde det lille, primitive smørhul af et resort, Thai Tan Tien Bungalows. Vi gider ikke “all inklusive” og hygger os i den beskedne bungalow med til tider varmt vand i bruseren. Primitivt, men med Wifi stort set døgnet rundt.

Vi spiser de fleste måltider i den tilhørende familiedrevede strandrestaurant, og de unge tjenere husker vores “room number” fra gang til gang. Mathilde måtte opfinde en “boyfriend” til lejligheden, da en af de unge tjenere begyndte st vise interesse for den lyshårede skandinav.
Stranden, som ligger 50 meter fra vores hytte er perfekt og ikke så overrendt og tætpakkede som stranden tættere mod byen.
Byen er Phu Quocs hovedby Duong Dong, og det tager ca 10 minutter i taxa, når vi vil shoppe frugt og daglige fornødenheder.

<a

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/802/56735271/files/2014/12/img_1229-0.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/802/56735271/files/2014/12/img_1231-0.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/802/56735271/files/2014/12/img_1235.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Vietnam julen 2014. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s