Cyklernes ø

Det var stadig uden for turistsæsonen, hvilket kunne aflæses på cykeludlejningen på bakketoppen lige over havnen i Backeviken.  Cyklerne stod i nummerorden, og der var nummertavler til 1700!!! Vejene må være befærdede som cykelstierne i København centrum, når først sommerferien begynder!  Mange gårdbutikker og kunstgallerier var lukkede denne weekend, men Gedeoste farmen havde stadig åbent, da vi efter øvandringen på 12-13km var retur i Backeviken. Vi fik handlet lidt oste og fotograferet geder.  Dagen sluttede i spisesalen på vandrehjemmet med den flotteste udsigt over sund og Sveriges vestkyst. Med hjemmebragt rødvin, godt brød og tapas kunne vi diske op til en hyggelig lørdag aften. Om de røde kinder skyldtes rødvinen, den gode snak eller eftermiddagens solskin kan vi kun gisne om. 

Dette indlæg blev udgivet i Fritid og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s