Na na na nanana nah, hey Jude 🎶

Sikke en aften, og sikke en energi! Fra vores pladser på nogle af de bagerste rækker i Tele2 Arena ved Globen kunne vi lige ane den velklædte Sir Paul  på scenen, hvorfra han optrådte uafbrudt i over to en halv time. Musikken bragte os en tur gennem “memory lane”, og der var ikke mange sekunders pause mellem McCartneys mange guitarskift; han havde medbragt et temmeligt stort udvalg ud over sit flygel og det pinkmønstrede Beatles klaver, skulle jeg hilse og sige.

De få stop med tunnelbanan både ud og hjem foregik i Tokyofyldte tog, hvor de gråhårede fans stod i spænd, og der kunne ikke klemmes ekstra passagerer efterhånden, som vi nærmede os T-stationen Globen.

Vi sluttede aftenen lidt over midnat med et par håndmadder i et mennesketomt vandrehjemskøkken. Sikke en hyggelig aften!
 

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Stockholm 2015 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s