Na na na nanana nah, hey Jude ūüé∂

Sikke en aften, og sikke en energi! Fra vores pladser p√• nogle af de bagerste r√¶kker i Tele2 Arena ved Globen kunne vi lige ane den velkl√¶dte Sir Paul  p√• scenen, hvorfra han optr√•dte uafbrudt i over to en halv time. Musikken bragte os en tur gennem “memory lane”, og der var ikke mange sekunders pause mellem McCartneys mange guitarskift; han havde medbragt et temmeligt stort udvalg ud over sit flygel og det pinkm√łnstrede Beatles klaver, skulle jeg hilse og sige.

De få stop med tunnelbanan både ud og hjem foregik i Tokyofyldte tog, hvor de gråhårede fans stod i spænd, og der kunne ikke klemmes ekstra passagerer efterhånden, som vi nærmede os T-stationen Globen.

Vi sluttede aftenen lidt over midnat med et par h√•ndmadder i et mennesketomt vandrehjemsk√łkken. Sikke en hyggelig aften!
 

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Stockholm 2015 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s