Stockholm

Syv timers kørsel og vupti, så var vi fremme i Sveriges hovedstad. Vi er blevet mere cool med alderen, og en tandlægetid i København ved frokosttid for Mathildes vedkommende var ingen problem. Vi kom over Øresundsbron ved halvto-tiden, og turen mod nord gik som smurt.
Mathilde havde nogle fridage og tog med os de første par dage, så dagen forinden bookede vi et familieværelse på vandrehjemmet Zinkensdam på Söderholm; et fint centaltbeliggende hostel i et parkområde.  

 På de tre dage  i byen nåede vi at se Gamla Stan med Stor Kyrkan og kongeslottet, Moderna museum, Fotografiska. Vasa museet og rådhuset  med det 106meter høje tårn; én meter højere en rådhustårnet i København.    

 Stockholm er en rigtig hyggelig by med et netværk af veje og stier med grønne oaser og vand rundt omkring. 

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Stockholm 2015, Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s