Stockholm

Syv timers k√łrsel og vupti, s√• var vi fremme i Sveriges hovedstad. Vi er blevet mere cool med alderen, og en tandl√¶getid i K√łbenhavn ved frokosttid for Mathildes vedkommende var ingen problem. Vi kom over √ėresundsbron ved halvto-tiden, og turen mod nord gik som smurt.
Mathilde havde nogle fridage og tog med os de f√łrste par dage, s√• dagen forinden bookede vi et familiev√¶relse p√• vandrehjemmet Zinkensdam p√• S√∂derholm; et fint centaltbeliggende hostel i et parkomr√•de.  

 P√• de tre dage  i byen n√•ede vi at se Gamla Stan med Stor Kyrkan og kongeslottet, Moderna museum, Fotografiska. Vasa museet og r√•dhuset  med det 106meter h√łje t√•rn; √©n meter h√łjere en r√•dhust√•rnet i K√łbenhavn.    

 Stockholm er en rigtig hyggelig by med et netv√¶rk af veje og stier med gr√łnne oaser og vand rundt omkring. 

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Stockholm 2015, Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s