Lejrens næstmindste telt 

Efter fire overnatninger i storbyen var det tid til Skærgården. Vi har fundet en fin plads 30 km sydøst for Stockholm, Gälö Havbad camping. Det er en typisk svensk, flerstjernet plads med styr på orden! Ingen sko i toiletområdet, men til gengæld musik døgnet rundt, miljøvenlig opvaskemaskine i køkkenet osv. Det er lige overkanten af vores behov for komfort på en teltferie, men naturen her er skøn, så mon ikke, vi bliver her i nogle dage?

Efter første nat i teltområdet lige op til de klinisk rene toiletter havde vi fået nok af lyden af klaprende toiletdøre og lufttørrermaskinen, så lige som så mange gange før, tog vi teltet ned og flyttede hele vores menageri til et mere fredeligt og langt hyggeligere sted på pladsen.

  
Teltflytningen gik som en leg, men anstrengelserne prægede alligevel dagens aktiviiteter, som ikke bragte os alt for langt væk fra solpletterne i græsset foran teltet. Vi må have trængt til den ekstra søvn der i solen.

Aftensmaden blev “take away” fra Thai grillen en lille svensk mil fra campingpladsen. Kap Pad og Tom Yum Gung heller værst, når det serveres fra et gadekøkken ud til en svensk landevej.

  

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Stockholm 2015 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s