Solbad i skærgården

Solen skinnede fra en blå himmel, da vi vågnede i morges. Det havde været noget af en urolig nat med larm på lejrpladsen. Mellem klokken tre og fire var der en banken med bildøre, skraldespande, og vi ved endnu ikke, om det var natrengøringen eller en campingfulderik. Vi satser på det sidste og ønsker mega tømmermænd til nattesøvnsforstyrreren!
Vi havde ingen planer for dagen og brugte nogle timer på solbadning på en bådebro på Björnö, en lille skærgårdsø med broforbindelse til Gålö. Det var feriens første egentlige sommerdag, og temperaturerne sneg sig da også op over de 20 grader!

  

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Stockholm 2015 og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s