Vandretur omkring Skegsholm

Med en forestilling om at finde skærgårdshygge på nogle af de østligste brofaste øer begav vi os i dag ud på en længere køretur. Det skulle nu vise sig, at de større øer stik vest for Stockholm egentlig bare er en slags forstæder med boligkvarterer centreret omkring Gustavsberg. Sommerhusene i området lå tæt og ud til vandet og blokerede for adgangen til skærgården, så vi fandt ingen steder til vandring. At temperaturen var omkring 15 grader, og det støvregnede gjorde det heller ikke ligefrem indbydende med en gåtur. 

Efter madpakkespisning i bilen vendte vi næsen hjemad og slog vejen forbi Skegsgård, en besøgsgård ikke langt fra campingpladsen. Med en kop kaffe og lidt bagværk i maven gik vi de 2,3km rundt i skovene ved gården, hvor sommertemperaturerne nu var steget til 20 grader med solskin! Området var så skønt og grønt med en fantastisk frodighed, og vi så så mange engplanter og blomster.

  
   

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Stockholm 2015 og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s