Traner ved solopgang

Uh, det var meget grænseoverskridende at stå så tidligt op i en ferie! Men det var det hele værd! Vi var fremme ved Hornbogasjøn kl. lidt i seks, og tranerne var allerede kommet. Det var frost og koldt, og tak for de uldne, lange underbukser! 

Solen kom frem over skovtoppen, mens månen gik ned i vest. Traner, køer og fuglekiggere blev belyst med det flotteste morgenlys, og vi blev modtaget med et veldækket morgenbord, da vi vendte tilbage til Lindas BB ved otte-tiden. Sikke en start på dagen.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Sverige og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s