Driverdag og så alligevel en køretur på 130km

Det løsrevne jordstykke ved Ketubjörh

Åh, vi fik sovet igennem i den lille hytte. Troede måske ikke, at AitBandB var nået helt ud til et udkantsområde som Skagaströnd, en meget lille islandsk fiskerlandsby, men her i Hofdahus hos Gunnar og Gretha er der tre hytter – alle med udsigt til Spåkonefjeldet.

Hofdahus i Skagaströnd

Det var nu ikke fordi, vi sov længe; faktisk var vi oppe, før den lille Brugs åbnede, og jeg måtte pænt vente på bænken foran butikken på at komme ind og fouragere æg og bacon! Nå, vi har jo ferie og masser af tid.

Morgenmaden trak ud, og klokken var godt et, før vi begav os ud på sightseeing på halvøen Skagi. En flot køretur langs kysten med stop ved vandfaldet Króksbjarg, Kálfsharsvik med resterne af et lille fiskersamfund og klippevægge af selskantede basaltsten. 

Da vi havde rundet spidsen fik vi udkig til næste fjord Skagafjordurog og søpapegøjeøen Drangey.

Vandfaldet Króksbjarg

Fyrtårnet ved Kálfshamarsvik

Sekskantede basaltsten

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Island, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s