Alster rundt

Wow, sikke en lang dag! Målet var at køre rundt om Alster søen, men hold da op, hvor vi har været vidt omkring: 30km!

Først under Elben, så videre til Fischmarkt, hvor de anledning af oktober holdt Bierfest i stedet for fiskeauktion. Herefter videre ad Reberbahn mod St. Pauli og ind i den botaniske have Planten und Blomen. 


​Så fandt vi stien rundt om Alster, en sø på størrelse med Sorø sø, men med noget mere søliv: to til tre bådfarter, fire roklubber, lige så mange sejlklubber og så alt det løse med kanoer, kajakker og robåde. Trængsel både på vand og på land. Og sikke nogle villaer, vi kom forbi. Og midt mellem rigmandshusene lå også Hamburgs ældste moske med udsigt til søen. 

Så fandt vi stien rundt om Alster, en sø på størrelse med Sorø sø, men med noget mere søliv: to til tre bådfarter, fire roklubber, lige så mange sejlklubber og så alt det løse med kanoer, kajakker og robåde. Trængsel både på vand og på land. Og sikke nogle villaer, vi kom forbi, midt blandt rigmandsvillaerne lå en moske, Hamburgs ældste fra 1961.Efter Alster en tur i Kunsthalle, og så lige et smut ud på Hafenstadt, før vi fangede en havnebus, som sejlede os over Elben, og herefter cykelturen gennem værft- og industriområdet hjem til hotellet.

Temperaturerne i dag var fine,  vel en ca. 15 grader, og efter en hel gråvejrsdag tittede solen frem sidst på dagen og kastede lys på rådhuset.

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Hamborg, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s