Bornholm, Bornholm, Bornholm 

Godt installeret i en bylejlighed med egen have i Svaneke, er vi klar til at indtage øen på vores cykler. Solen er kommet frem, og selv om temperaturen holder sig under de 20 grader, kan vi vist godt kalde det for højsommer.

Her er beskyttede cykelruter på kryds og tværs, men vi passer alligevel godt på vores hoveder! Vi lever jo ligesom af det, vi har mellem ørerne.

Dagens cykeltur startede i Svaneke med kurs mod Paradisbakkerne. Bakker er her masser af, og det går op, og det går nedad. På vej ind til Rokkestenen, fandt vi disse friske grankoglestykker; ret eksotiske ser de ud i pink og hvide farver.

Jeg skulle godt nok ikke have noget af at passere færisten ind til disse langhårede bisonokser! Ruten gik heldigvis også udenom op mod Øster Lars.

Cafe Velvære bød på kaffe i blomstrede kaffekopper i hvide havemøbler. Vi sad med udsigt lige over til rundkirken.

Gudhjem havn ligger helt nede i bunden af en stejl, stejl bakke. Vi tog turen ned med håndbremsen i bund, og fik slet ikke oset i de spændende butikker på vejen ned. Til gengæld var der god underholdning nede på havnen, hvor en tatoo-farverig og veloplagt trio gav den fuld skrue med rock and roll.Søndagskoncert, der vil noget!

Næsten retur i Svaneke igen kørte vi forbi en gulerodsfrømark. Et sjældent syn for os sjællændere. Tidligere på dagen havde vi også passeret en persillefrøsmark.

52km! En dejlig, dejlig dag på cykel sluttede på Svaneke røgeri med røget makrel og fish and chips. Det må gå lige op med dagens forbrugte kiloJoule!

Dette indlæg blev udgivet i Bornholm, Ferie. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s