Korsika sommeren 2018

Solopgang fra lejligheden i Ille Russe; og solnedgangene var absolut lige så smukke.

Turkisfarvet vand og hav, hvide badestrande og klipper! Der var lagt op til badeferie, og temperaturerne på 28-30 grader subtropisk varme gav anledning til daglige badeture.

En sejltur fra byen Calvi viste, at søgang også kan optræde på solskinsdage, og vi blev noget overrasket, da kaptajnen indledte sin velkomst med et: “It’s gonna be rough out there”. Vi takker for Marzine!

vi var afsted med de bedste børn ❤️💕

Apotekbesøg i Frankrig er som at komme i Taxfree; vi var flittige kunder i byens to apoteker og fik indkøbt ansigtscremer, rensemidler, vandspray mm.

Calvi er hjemsted for Fremmedlegionen, og man kan til tider møde soldater på træning rundt i byen. Vi måtte nøjes med en plakat og kunne se kasernen langs togbanen lige uden for byen.

En lille togbane forbandt badebyerne på øens nordlige kyst, og med ca fem daglige afgange, var der ingen problem at krydse eller gå langs med skinnerne. Fotografen med hatten her var dog noget sen om at flytte sig, da toget rullede ind og skulle stoppe ved et af trinbrætterne og fik da også et fransk fingertegn af lokoføreren.

Familiens hundeelsker mødte selvfølgelig nye venner; her nok Ille Russes ældste hund og ligeså ejer. Mens ejer gik i supermarkedet, blev gammelhund kløet bag øret.

Fire km op og fire km ned, en meget varm vandretur op i terrænet til byen Pigna. Det var alle anstrengelserne værd, da vi sad på terrassen på et af byens små spisesteder med øko-tapas og gf-kager.

Vel nede af bjerget kunne vi kaste os i bølgerne og køle, mens vi ventede på toget hjem.

Og anledningen for familieferien var et perlebryllup d. 23. juli i år 💕

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Ferie, I godt selskab, Korsika. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s